Lanthandel och diversehandel, antikt och kuriosa, ekologisk mat. Genuint, hållbart, rättvist.

EkoLeko

Jag vill ha en butik som tangerar det mesta man stöter på i sin vardag. Därför har leksaker en given plats i min butik.

EkoLeko skriver så här på sin hemsida:

För nästan 10 år sedan gjorde vi en upptäckt som slog oss med häpnad. Det fanns leksaker i Sverige i vanliga butiker som innehöll farliga kemikalier. Leksaker som helt enkelt kunde vara skadliga för barn att leka med. De utsöndrar ämnen som i studier visats sig kunna påverka immunsystemet, fortplantningsförmågan, hjärnans utveckling och ge allergier.

På marknaden finns otroligt många återförsäljare, tillverkare, distributörer och webportaler som erbjuder och samlar ekologiska leksaker. EkoLeko är kända av mig sedan tidigare, och de var snabba i sin kommunikation och har erbjudit goda villkor, vilket gör det lätt för mig att återförsälja åt dem. Leksakerna kommer ha en given plats i den webshop som jag ska försöka starta igång.

I min butik finns ett litet urval av deras produkter.

Bland annat har jag ballonger, snurror, stapeltorn och regnbågsklossar, samt en helikopter vars propeller roterar vid solljus.

På EkoLekos hemsida finns ett stort sortiment som jag har tillgång till, och jag kan på kort varsel ta hem precis vad som helst. Varje gång någon väljer att köpa en leksak från deras utbud via min butik använder jag samma frakttillfälle för att utöka mitt eget sortiment med en eller ett par leksaker till. Välkomna in och resonera om vad ni vill ha.

Giftbanta barnens vardag först!